Semerkant İlkokulu

WEB https://semerkant.meb.k12.tr
Adres : Atakent Mahallesi Şehit Polis Serdar Kazar Sokak No 10 Yüreğir/Adana
VİZYON : Milli değerlere bağlı, vatanını bayrağını seven bilimsel, akılcı düşünme becerisine sahip; araştıran, sorgulayan; bilgiyi ezberleyen değil, ona ulaşabilen ve paylaşabilen; teknolojiyi etkin biçimde kullanabilen; insanlığın ortak değerlerini benimsemiş üretken, bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Ulusunun kültürel, ahlaki değerlerini koruyan, büyüğünü sayan, küçüğünü seven; Bilimsel düşünceyi rehber edinmiş; ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş; dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : Anasınıfı (Sabahçı Devre 07:30-12:30 Öğlenci Devre 12:30-17:30) İlkokul (08:25-14:05)
Isınma : Doğal Gaz - Klima
Servis : Okulumuzun bulunduğu yakın çevrelere servis imkanı vardır.
Ulaşım : Şehir Merkezinden İncirlik Dolmuşlarına Dörtyol-Gizerler-Çetinkaya-Küçüksaat-Yag Cami-Eski Vilayet-Merkez Cami önünden binilir; Türkiye Gazetesi önünde inilir. Türkiye Gazetesinin önündeki D-400 Karayolundan karşıya geçilir, Yüreğir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yolundan okula ulaşılır. Belediye Otobüslerinden 126 Numaralı (METAL SANAYI - MOBILYACILAR)
Yerleşim Yeri : İl Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezinde